Тривають інформаційно-роз’яснювальні заходи з суб’єктами господарювання, що здійснюють діяльність в Івано-Франківській територіальній громаді.

📌Фахівці Управління праці Івано-Франківської міської ради та Муніципальна інспекція Івано-Франківськ інформують підприємців та їхніх працівників про переваги легальної зайнятості, про найбільш ефективні способи додержання законодавства про працю, про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин. Надають роз’яснення щодо основних законодавчих змін, пов’язаних з організацією трудових відносин у період воєнного стану.

✔За минулий тиждень інформаційною кампанією охоплено 4️⃣2️⃣ суб’єкти господарювання з вулиць Галицької, Вовчинецької, Дністровської, Тарнавського, Василіянок.

На жаль, в ході роботи виявлено 7️⃣ працівників-“стажерів”😠.

☝Роботодавцям наголошено на неприпустимості використання незадекларованої праці. Фінансові ризики і наслідки використання незадекларованої праці значно перевищують витрати, які виникають у разі оформлення трудових відносин із працівниками відповідно до законодавства.